Interesse in het aanbod van Kantar Public?

Onze specialisten hebben verschillende achtergronden. Vind de specialist die bij uw specifieke situatie past.
 
Natasja van der Laan is CEO Kantar Public Nederland
Natasja voorziet opdrachtgevers in de publieke en zorgmarkt van advies over hoe je een onderzoek zó opzet dat het impactvolle resultaten oplevert. Resultaten die u verder helpen in uw besluitvorming. 
Bel Natasja op 06-53978578 of mail naar Natasja.van.der.Laan@kantarpublic.com

 
Rick Nijkamp is kwalitatief en kwantitatief onderzoeker op het thema gedragsbeïnvloeding. Rick laat beleidsmakers zien wat er speelt bij hun doelgroep, ook doelgroepen die moeilijk toegankelijk zijn. Hierbij adviseert hij hoe beleid kan worden gemaakt dat beter aansluit bij de belevingswereld van deze mensen, waardoor ze eerder zijn geneigd hun gedrag te veranderen. Bel Rick op 020 5225 319 of mail naar rick.nijkamp@kantarpublic.com

Petra Kramer is Client Director Zorg en Farma
Petra voorziet opdrachtgevers in gezondheidszorg en farma van advies over hoe je een onderzoek zó inricht dat het echt waardevolle resultaten oplevert. Zodat het onderzoek te gebruiken is in stakeholdermanagement, marketing en communicatie.
Bel Petra op 06-34214860 of mail naar Petra.Kramer@kantarpublic.com

Matthijs de Gier is Client Director leefomgeving
Matthijs heeft enorm veel kennis op het terrein van mobiliteit, verkeer en vervoer. Zowel als het gaat om modelontwikkeling en dataverzameling, als het vertalen van onderzoeksuitkomsten naar advies.
Bel Matthijs op 06-53673647 of mail naar Matthijs.de.Gier@kantarpublic.com

 
Lisanne van Thiel is Client Director
Lisanne is adviespartner bij vraagstukken die enkel door middel van complexere dataverzameling beantwoord kunnen worden. Denk aan internationale projecten, lastige doelgroepen, methodieken die niet standaard zijn en ingewikkelde analyses. 
Bel Lisanne op 020-5225965 of mail naar Lisanne.van.Thiel@kantarpublic.com