Ondersteuning nodig bij het aanvragen van een research grant application?

Het is niet meer vanzelfsprekend dat wetenschappelijk onderzoek wordt gesubsidieerd. Onderzoekers zijn steeds meer genoodzaakt om research grants aan te vragen via instanties als NWO en ERC. Met een onderzoeksvoorstel moet u als onderzoeker niet alleen de haalbaarheid, maar ook de relevantie en het innovatieve karakter van uw idee overbrengen. De competitie is groot, hoe zorgt u dat uw onderzoeksvoorstel eruit springt?

Onderzoekspartner bij uw research grant application

Onze onderzoekers hebben ruime ervaring in de uitvoering van grootschalige en complexe wetenschappelijke projecten. Met onze kennis, mogelijkheden en ervaring helpen wij u graag bij het uitdenken en opzetten van een onderzoeksvoorstel. We hebben de mogelijkheid om in 80 landen data te verzamelen. Onze ervaring in de wetenschap en onze innovatieve onderzoekstools doen de rest.

Samen met u kunnen we een gefundeerd en innovatief project uitdenken en uitvoeren. We maken uw innovatieve onderzoeksidee haalbaar. In deze samenwerking zijn wij verantwoordelijk voor de praktische kant van het project. Daardoor kunt u zich primair richten op de probleemstelling en hypothesen en in nauw contact met ons uw onderzoek in de praktijk brengen. U kunt ons bijvoorbeeld betrekken bij het indienen van onderzoeksvoorstellen voor research grants van Horizon2020 en ERC of NWO.

Succesvolle research grant applications

Ons team heeft inmiddels samen met verschillende wetenschappers al research grants aangevraagd voor grootschalige wetenschappelijke projecten bij o.a. de European Research Council (FP5, FP7) en het NWO. Een overzicht van deze projecten vindt u hieronder.

Vijfde Kaderprogramma KP5

  • EUROPOLIS - Deliberative Democracy (FP5), gecoördineerd door de Universiteit van Siena (Italië).

Zevende Kaderprogramma KP7

  • Exploring alternative sustainable low-carbon futures: endpoints and pathways - FP7-ENV-2012-two-stage samen met de Universiteit van Twente en de Universiteit van Surrey (Engeland).
  • FP7 voorstel IAPP samen met de Universiteit van Essex (Engeland).
  • FP7 voorstel samen met de Universiteit van Coimbra (Portugal).
  • FP7 voorstel samen met de Universiteit van Siena (Italië).
  • Advanced - Active Demand Value and Consumers Experience Discovery, gecoördineerd door ENEL - Contract nummer 308923.


Bezig met een research grant application en behoefte aan een partner?

Neem vandaag nog contact op met Lisanne, of leg uw vraag voor via ons contactformulier

Lisanne van Thiel
Senior Research Manager
t  (020) 522 59 65
e  Lisanne.van.Thiel@kantarpublic.com
Meer weten over Lisanne?