Meedenktank voor gedragsverandering

De Meedenktank voor gedragsverandering
Sinds kort biedt het gedragsveranderingsteam van Kantar Public iets nieuws aan: de Meedenktank!

 Wat kun je verwachten van de Meedenktank?

Ons gedragsveranderingsteam staat klaar om met je mee te denken en je te helpen aan inspiratie, nieuwe ideeën en nieuwe energie rondom een gedragsvraagstuk dat jou op dit moment bezighoudt. Kortom: het draait even helemaal om jouw vraag.

De drempel is laag: we zien dit als een leuke manier om elkaar te helpen en samen even buiten onze dagelijkse kaders te kijken. Het onderwerp kan een vraagstuk of dilemma zijn dat te maken heeft met een groter of kleiner deel van het traject richting gedragsverandering: van eerste gedachtenvorming tot evaluatie. Een paar voorbeelden:
  • Hoe ga ik om met een sceptische opstelling van mijn team ten opzichte van gedragsverandering?
  • Ik heb een gedragsveranderingsvraagstuk in een vroege fase: waar moet ik aan denken als ik onderzoek wil opzetten om meer te weten te komen over de huidige intentie van burgers ten aanzien van het gewenste gedrag?
  • Ik heb inmiddels inzicht in de belangrijkste motiverende factoren en barrières om het gewenste gedrag te laten zien. Hoe kan ik testen welke interventie het beste aanslaat bij doelgroep A of B?
  • Er wordt van alles geroepen over gedragsverandering binnen mijn team/afdeling/departement, maar ik weet niet goed hoe ik het handen en voeten moet geven; dit is niet mijn expertise.  

De praktische details

Het gaat om een online sessie van ongeveer drie kwartier, maximaal een uur.
Te organiseren op een dag en tijdstip dat je goed uitkomt. Je bent als enige opdrachtgever in gesprek met 3 à 4 personen van ons gedragsveranderingsteam. Natuurlijk kun je er zelf ook collega’s bij uitnodigen.

Is dat iets voor jou? Stuur dan een mail aan Petra Kramer en zij neemt contact met jou op.


Petra Kramer
Client Director Behaviour Change & Healthcare

M    +31 (0) 634 214 860
e. petra.kramer@kantar.com