Alle Kantar Public publicaties naar aanleiding van COVID-19

Op deze pagina vind je al onze content en onderzoeken naar aanleiding van de coronacrisis overzichtelijk bij elkaar.


Covid-19 Barometer - Hoe reageer jij als merk?

De wereld is flink door elkaar geschud door de coronacrisis. Het gedrag van mensen en de manier waarop ze naar de wereld kijken zijn grondig veranderd. Merken worden gedwongen om grotere beslissingen te nemen dan ooit. Met de Covid-19 Barometer houdt Kantar al wekenlang de vinger aan de pols. We ondervroegen inmiddels meer dan 100.000 mensen over de hele wereld om met ons te delen hoe het coronavirus hun dagelijks leven beïnvloedt.

Download nu gratis de One-Paper met enkele belangrijke resultaten van Wave 9 van het rapport
Vul het formulier in en ontvang direct de One-Paper.

Waar maken jongeren zich zorgen over?


In het najaar van 2020 hebben we voor het SCP kwalitatief onderzoek gedaan onder jongeren (18 - 25 jaar). Het SCP wilde graag weten hoe de coronacrisis het leven van jongeren heeft geraakt en hoe ze kijken naar de samenlevingDit als aanvulling op het Continu Onderzoek Burgerperspectieven-onderzoek dat het SCP elk kwartaal uitvoert.

Lees het volledige artikel en download de bijbehorende rapporten.
  

Sociale en maatschappelijke gevolgen coronavirus


Kantar monitort al sinds de start van de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 hoe burgers aankijken tegen het optreden van de overheid en geeft inzicht in wat er aan de keukentafel bij mensen gebeurt.

Download de nieuwste versie van ons onderzoek naar de sociale en maatschappelijke gevolgen  van het coronavirus op Nederland en Nederlanders.

Whitepaper | (New) Consumer Health behaviors due to COVID-19: what will stick?
 

Kantar heeft onlangs een wereldwijd onderzoek uitgevoerd naar behoeften en (nieuw) gedrag van consumenten sinds de uitbraak van COVID-19. Download onze whitepaper en ontdek hoe de kijk op gezondheid is veranderd onder consumenten. Wat er is veranderd in hun gedrag en gewoontes? Welk (nieuw) gedrag en gewoontes zijn toekomstbestendig? En wat betekent dit voor jouw merk? Download nu gratis de whitepaper '(New) Consumer Health behaviors due to COVID-19: what will stick?' van onze website en bekijk een sneak peek van het complete onderzoeksrapport.

Download  de whitepaper.