Onze Expertise

Wij helpen de publieke sector betere beslissingen te nemen. Dat doen we door het leveren van relevante inzichten over menselijk gedrag op basis van gedegen onderzoek. Wij adviseren onze klanten over thema's als digitale dienstverlening, effectieve communicatie en gedragsverandering. Wij leveren concrete aanbevelingen en sprekende deliverables, waarmee onze klanten impact maken in hun organisatie.

Wereldwijde kennis en ervaring

Onze internationale organisatie Kantar Public bedient de publieke sector in 40 landen. Kantar Public ontwikkelt internationale programma's op het gebied van behaviour change, digitalisering van overheidsdiensten en verkiezingsonderzoek. Deze wereldwijze best practices kunnen we nu ook voor uw vraagstuk inzetten. Voor meer informatie kijk op www.kantarpublic.com

Impact hebben met de uitkomsten van uw onderzoek

Onderzoek doen is nooit een doel op zicht. U wilt iets bereiken met de resultaten. Meer impact met uw campagnes, meer tevredenheid bij uw burgers, meer betrokkenheid van uw stakeholders. Wij kennen talloze manieren om te zorgen dat uw onderzoek ook echt impact gaat hebben. Heel succesvol zijn bijvoorbeeld onze activatieworkshops. Wij adviseren graag wat de mogelijkheden voor uw organisatie kunnen zijn.  

Onderzoekspartner bij research grant applications

Het is niet meer vanzelfsprekend dat wetenschappelijk onderzoek wordt gesubsidieerd. Onderzoekers zijn steeds meer genoodzaakt om hun onderzoek te financieren via een research grant van organisaties als NWO en ERC. Maar de competitie tussen wetenschappers is groot. Hoe zorgt u ervoor dat uw onderzoeksvoorstel eruit springt ? Ons team is graag uw onderzoekspartner bij research grant applications.

In gesprek over uw beleidsissues of onderzoeksvoorstel? 

Neem vandaag nog contact op met Natasja van der Laan of leg uw vraag voor via ons contactformulier

Natasja van der Laan
CEO Kantar Public Nederland
m  06 539 78 578
e  Natasja van der Laan